Be the best version of you!


Shine like a diamond!




Emelie

Om min vardag

Den 23 maj, en oförglömlig kväll!

Kategori: Mitt liv

Vill bara säga att balen var super bra! Hade så fantaskigt roligt & trevligt, tack allesammans som var med! Underbart!

Vi hämtade som sagt Carro vid fem, då fick vi var sin cider av hennes mor sen blev det fotografering av familjerna och sen av en fotograf, ojj ojj mkt kort vill jag säga.

Sen åkte vi i väg till Brämhults kyrka tror jag det var, där vi blev mer fotograferade och fick champange av mor :) Gottit för att stilla nerverna ett slag ; ) . Sen bar det av mot grand där vi fick gå igenom alla människor som stod, där belv det ännu mer fotografering :P sen mötte min moster vid viskan där de blev ÄNNU mera fotografering, blev även ett kort på mej o darling tillsammans :) Hoppas de blev ett bra kort = ). Sen så gick jag o Carro in på grand där vi fick välkoms drink. Sen bar de av till tjej toan, to en klunk ur pluntan hehe ;) Sen så tog vi kort igen, sen blev de käk. Sen så öppnade baren och dans golvet där vi spenderade resten av kvällen tills halv två :P

Sen så gick vi till donken o köpte mat satte oss där ute på en parkbänk och åt :P haha, vissa tycker visst att vi ska gå i klänning varje dag :P haha..

Sen bar det av hemmåt, o fy fasen va ont ja hade i fötterna så darlig fick masser dom i går (lördag)..

So, it was a night to remember :)

/E