Be the best version of you!


Shine like a diamond!




Emelie

Om min vardag

En passande rubrik?

Kategori: Mitt liv

Ja, varför ska de alltid vara så svårt hitta på rubriker? Meeh skit samma, de är ju innehållet som är intressant :) 

Jag är såå himla GLAD, förjag har upptäckt eller ja, jag visst väl de redan men eftersom jag är rädd för att folk ska lämna mig och svika mig hela tiden så har jag faktiskt upptäckt att mina vänner jag har nu kommer inte att göra de.. Jag blev så himla glad härom dagen när en väldigt nära vän frågade om jag kunde vara med lördag och de kunde jag inte tyvärr så ändrade hon dag istället! De är de lilla i vardagen som gör mig glad!

Jag är så OFANTLIGT glad att jag träffade er! Ni är guld värda! Jag vet att ni inte kommer lämna mig, för så mycket skit som ni har stått ut med och fått veta vad jag har vart med om innan så lämnar ni inte mig, ni etsar er kvar! =) Fy fan vad jag ÄLSKAR er!.. Nu hoppas jag verkligen att ni vet vilka ni är!

Hmm, jo människor är verkligen vane människor (stavning) shit the same, liksom som jag är totalt inställd på att jag tvättar varannan tisdag, haha! Skulle de inte gå så blir jag knäpp och dagen känns konstig xD

Just som jag har vant min kropp och tanke att jag går till och från jobbet eller aah stan om jag ska dit, så himla gött :) Får nästan ångest när jag måste ta bussen! Haha!


Nee nu ska jag äta!

Heej!