Be the best version of you!


Shine like a diamond!




Emelie

Om min vardag

Måndag..

Kategori: Mitt liv

Jag trivs som fisken i vattnet på mitt jobb, alla är så trevlig och tiden går fort, har verkligen  de bra där :D De är till och med  kul att gå upp på morgonen :D De gillar vi! :D Idag har jag svarat i telefon, mailat till folk och suttit  och gjort grejer vcid datorn.. :) Detta jobbet passar mej perfekt, anställd till 31/8 :D Wioohoo.. :D Känner mig så duktig..

I hlegn var vi hos mamma  målade i byschan, spelade sällskapsspel, käka mat och hade hur bra som helst :D


Men dock får jag reda på att vuxna snackar skit om mig inför min lilla syster,folk jag inte ens har trägffat och umgåtts med på flera  år blir så förbannat jävla trött på skit snack, skaffa er ett eget jävla liv och skit  i mitt.. Och snacka för fan inte skit framför  min lilla syster inte bara mej ni sårar de är min syster också, men så långt tänker ni nog  inte!! Gaaah blir så jälva trött.. Bara för att du måste hävda dej hela tiden,du är för fan 40+.. Hur orkar du hålla på din idiot, respekten för dej är borta du har sjunkit så jävla lågt!..

SÅ då har man skrivit av sig lite också hehe ;) Pratade nyss med bootis också, han ska sova hos sin  mamma i  natt :) Så nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir de popcorn och avsnitt med One Tree Hill ;) kör nog lite gammla hehe :P

Ha de bra!

/E