Be the best version of you!


Shine like a diamond!




Emelie

Om min vardag

29/6

Kategori: Mitt liv

Hej!
Jag har inte bloggat på länge eftersom jag har spenderat min tid mest på jobbet och ute i de fina vädret! Helt otroligt skönt är de!
Midsommar spenderades med Timmy, Linus och Hasse.. Självklart katterna också ;) Vi drack lite öl och åt :)
Sen på lördagen var de bara slö tid.. Låg nog i sängen hela dagen.. :P Men de får man göra ibland också ;)
Sen så går jobbet bra :) Har bara juli och augusti kvar, har jobbat sedan mitten av april.. Denna månaden blev de ju som sagt mer pengar över eftersom vi inte har någon hyra att betala :) Hur underbart som helst!
Besiktningen av lägenheten som jag skulle skrivit om gick la sådär.. Men de behöver jag inte tänka på nu..
Jag hoppas vädret håller i sig.. :) Skulle vara gött :D Jag har ju ingen semester men har 9 dagara att ta ut då och då, vilket är skönt!
Här i byschan har vi fått lite  ordning, men behöver en gaderob, måste få in mina kläder :P Jobbigt att leta i säckar hela tiden..
Dagens inköp var ett par foppatofflor till mig, vita med blommor på och ett par svarta åt timmy.. Köpte även ett linne till mig, göör snyggt ;) Jag som aldrig unnar mig något.. :) Hara bara en räkning kvar att betala så jag ska gå upp till mamma och hämta den strax..
Nytt är också att  jga införskaffat mig ett busskort och cyklar sammanlagt 1 mil om dagen.. Först halv sex på morgonen till Dalstorp där bussen går 6:06, sen åker till U-hamn och byter buss till Borås..
Sen efter  jobbet tar jag bussen från Borås till U-hamn därifrån till Dalstorp.. Sen cyklar jag hem...
SNart ska jag käka.. Ne nu ska jag vara social med Ebba :)
Puss E