Be the best version of you!


Shine like a diamond!




Emelie

Om min vardag

Krypigt ner!

Kategori: Mitt liv

Japp då har man krypigt ner!:) Härligt, jag kom åt två knappar på tandgentbordet så att de blev helt fuckat men äntligen löste det sig :) Gäller att läsa sig fram hehe :)

Strax ska jag ta och blunda och sova, är dödens trött plus att jag ska upp tidigt i morgon till jobbet.. I morgon kommer darling hem också vilket är ännu mer positivt :) Pratade med honom för en stund sen, mys :)


Sen så var frisör salongen stängd i dag och i morgon så mamma ska dit på onsdag eftermiddag och kolla tid åt mej, yeay :D :D Vill verkligenbli av med det sletna nu :) LIte nytt är aldrig fel hihi.. :)

Idag åt jag årets första mjukglass! Underbart, mjukglass hiss eller diss? Vad tycker ni?


Katterna springer omkring, inte kan dom lyssna på mig när jag säger att de är läggdags haha ;) Ibland gör dom de,men katter är ju nattdjur.. Men de blir perfa när vi flyttar då får dom massssa att springa omkring på :) Härligt!

Ne nu ska jag stänga av datorn och ta och blunda och få lite mer sömn denna natten, för igår kunde jag knappt somna bara för att jag mådde så illa, visste inte var de var, kunde inte ligga på sidan,och de är mitt favvo sätt att sova på, eller på Bootis bröst :) Hihi!


Ne nu får de vara nog hörs i morgon bitti!

/Puss E