Be the best version of you!


Shine like a diamond!




Emelie

Om min vardag

:D

Kategori: Mitt liv

Wohoo! Nu är äntligen min tandställning borta! Så sjukt härligt är de vill jag lova :D Och så fina tänderna bleeev! Yeah!
Är så glad o så blir man ju så glad när vädret är så fiiint!

Jag har jobbat sen i måndags ska jobba i morgon med men idag kan jag inte för jag va ju och tog bort den i morses och ska jag ner dit igen vid 15.50 ska jag va där och få min plast skena, men orka ha den på dagen också men men, när jag ska på kalas får jag väll ta bort den hehe :P Ska bara ha den i en månad på dagen sen på natten bara : ) Men är glad hehe..

Yes i morgon jobbar jag från 9.30-16.15, ganska slött men ändå inet mkt att göra hela tiden typ, alla baranen är ju tokiga hehe :P Ne men dom är väll snälla :P

Funderara på att anmäla mej till fler förskolor för timy-vik ska nog göra de så kanske de blir ännu mer jobb :D O de skulle vara bra, eftersom T inte får ha jobbet kvar så länge till, jävla vassling säger jag bara! Jaja, vi kommer lösa det på något sett, bejbii och jag! :D

I morgon är de fredag, härligt! Sen lördag då ska jag o T till min moster som har kalas för hon fyller 40 år idag =) Hon är exakt 20 år äldre än mej, eller hon fyller ju 3 månader efter mej men ändå, ni fattar vad jag menar.

Men just nu skulle jag vilja att låg konjuknturen slutar vara för jag vill ha ett riktigt jobb med fasta tider och fasta dagar, hoppas, hoppas..

Har ju väven sökt ett sommar jobb :) De e bra, hoppas på svar snart!

Nog tjatat om jobb, nu ska jag gå ner o kolla posten och sen sätta mej på balkongen igen o läsa min bok :D


Ha de!

/E