Be the best version of you!


Shine like a diamond!




Emelie

Om min vardag

Uppdatering

Kategori: Mitt liv, Träning & Kost

Tänkte det var dags för en uppdatering, livet rullar på i vanlig ordning, just nu är det semester, så skönt!

Igår hade jag en liten svacka, handlar mest om att man jämför sig med andra, vilket är så otroligt DUMT att göra.
Alla är vi unika, har unika kroppar, vi ser bra ut på vårat sätt. Jag ska bara försöka intala mig det, jag har börjat med att ge mig själv mer komplimanger, jag ser bra ut.. Jag har fina ögon, fint leende, fin kropp SÅ DET SÅ!

Jag tror att det här med kroppskomplex och se ut på ett visst sätt har kommit mer och mer genom sociala medier mm. Jag kommer inte på det rätta ordet.. egentligen borde idealet vara att man så länge man mår bra och trivs med själv så är det BRA nog, att våga stå på sig och vara sig själv. det borde vara det rätta, så liksom FUCK samhället och det sjukt vidra tänket.. Så du som läser detta, DU är bra nog, din kropp är bra nog.. Glöm aldrig det!

Bara för dt slänger jag inte bilder, jag duger som jag är, men jag mår bra av att träna, jag mår bra av att äta bra enligt mig... Det är svårt det där med jag duger, jag är inte riktigt nöjd än, men jag duger ändå, men jag vill trivas.. Jag ljuger när jag säger att jag duger, jag duger i andras ögon men ska jobba på att jag duger i MINA ögon.