Be the best version of you!


Shine like a diamond!




Emelie

Om min vardag

It gets better...

Kategori: Mitt liv

Jag hoppas de iallafall.. Vad vill jag egentligen skriva? Att jag är deppig nu igen eller att jag bara känner en konstig känsla i min kropp... 

Jag känner mig lurad på något sätt.. Fast ändå inte.. Fan de är verkligen skit svårt att förklara vad jag egentligen menar. Jag kan inte förklara och ni ska nog inte veta.. 

Jag får en känsla i kropp att jag vill kasta saker i väggen, få ut utlopp för allt jag känner. Men ändå så tar jag på mig smilet som inte betyder ett jävla skit och bara låtsas att allt är bra, allt är helt fucking PERFEKT! 

Just nu känner jag en stark längtan efter en person som kan trösta mig och säga att allt kommer bli bra, de va han som sa att han aldrig, aldrig skulle lämna mig. Men jag kan inte med att höra av mig till honom.

För jag vet att jag måste släppa alla tankar som har med honom att göra.. Jag saknar bara hans famn, som fanns där när allt var fucking skit.. Men jag får väl ta och hitta någon annan som kan hjälpa mig..

De senaste har jag mest jobbat och sånt vanligt som man gör.. 

Jag älskar att dag drömma, finns inget bättre än att sätta i hörlurarna och sätta på musik och bara drömma sig bort, bort till en bättre värld :)

Jaa...

Ha en bra kväll!